"Det er en kæmpe glæde at komme til dine timer. Det er på et meget højt niveau med dine instruktioner, forklaringer og hele stemningen."
De bedste hilsener

Rikke

 

"Det var virkelig befriende. Ingen hovedpine her til morgen og en længere sammenhængende søvn. De fleste nætter sover jeg ikke mange timer.
Jeg er  rigtig glad for at deltage på dine hold og jeg synes, at du har en helt særlig evne til at nå ind til og ind i kroppen. Tak for det."
Heidi H

"Jeg lider meget af svimmelhed og har perioder hvor jeg er meget generet heraf.
Torsdag til morgenyogaen skulle vi bl.a. trykke/massere ørerne. Du fortalte at det var godt at gøre hvis man led af svimmelhed - og det gav rigtig god mening for mig - for øremassagen gjorde mega ondt. Men jeg kunne simpelthen mærke at massagen lettede på min svimmelhed. Så jeg har masseret og trykket ører hver dag siden og ørerne er ikke så ømme længere og min svimmelhed er næsten væk! Så TAK for den øvelse - den er nu fast på mit program."

Birgit Pedersen

"Tak for dig. Jeg nyder din yoga i fulde drag i hverdagene, og har lyst til meget mere. Denne tur (Yoga retreat Færøerne 2017) får en helt særlig plads i mit hjerte. Den fuldstændig fantastiske natur og vandretur - opfylder alle forventninger. Dejlig emennesker - skønt selskab og din bedårende yoga - det gør jeg gerne igen.
Tak."
Pia Gundestrup

"En klog yogaunderviser (Chunck Miller) har sagt: "Go to your comforzone + 3% more - without violence" og behold "Beginners Mind".
Ida, du giver os til hverdag en undervisning, der er utrolig inspirerende og kompetent. I dette retreat (Yoga retreat Færøerne 2017) har du givet os "det bedste af det bedste". Vist os Færøerne og ført os længere ind i din gode yoga. Det har været skønne dage.
De grønne fjelde sidder på min nethinde, og jeg vil gerne sige dig stor tak for at du har gjort denne tur mulig."

Bodil Krog Rasmussen

"Din undervisning er helt fantastisk.
Jeg har virkelig fundet glæden ved yoga gennem din undervisning.
Du er overraskende, rolig, autentisk, meget dygtig.
Du har en evne til at får alle med, du opfordre os altid til at mærke efter og ikke overskride vores egne grænser, hvilket ofte medfører at jeg kan mere end jeg selv tror jeg kan.
Din stemme går lige ind, den blid og udfordrende på samme tid. Du fornyer dig hele tiden, der er ikke to yogalektioner der er ens hos dig. Jeg forlader altid yogalokalet med fornyet energi og lyst til at komme igen."

Charlotte Anker

"Ida er fantastisk som underviser. Hendes yoga er afvekslende, lige fra blid Yin Yoga til de mere kraftfulde Asanas. Når jeg har været til yoga hos Ida går jeg altid hjem med en dejlig fornemmelse i både krop og sind.
Jeg kan på det varmeste anbefale Idas Yoga."

Lisbeth Hybel Fønsskov, Yogalærer

"Jeg har deltaget i yogaundervisning hos Ida i snart 5 år.
Det er en del af mit liv som jeg nødigt vil undvære. Idas ro og fine måde at kommunikere på gør, at jeg føler mig glad og veltilpas, også selvom min krop til tider udfordres af øvelserne.
Yoga hos Ida har givet mig en ny kropsbevidsthed og påvirker min tankegang i positiv og bevidsthedsudvidende retning. Stemningen i undervisningen er præget af nærvær og respekt for den enkelte deltager. Jeg oplever at Ida er eet med sin yoga og sin undervisning."

Grethe Sommer

"Jeg syntes du er en særdeles behagelig underviser/vejleder. Du har et venligt sind og din stemme og stemmeføring er meget behagelig at høre på. Når jeg undervises af dig, så er det som en lang meditation kombineret med vidunderlige/styrkende/smidiggørende og udspændende øvelser. Jeg går altid opladet og beriget fra dine yogatimer. Jeg vil til enhver tid anbefale dig som yogaunderviser af den bedste slags."
Ida Fredholm

"Yoga hos Ida, er en særlig stund hvor du i en tillidsfuld  atmosfære bliver guidet gennem øvelser, som alle har stor betydning for din fysiske og psykiske velvære.
Ida kalder det "din yoga"....for mig betyder det, at jeg kun gør det min krop vil og kan og at jeg oplever stor personlig tilfredshed og velvære efter hver gang."

Sissel Gregersen

 

"A - a'et står for ABC - du formår virkelig at undervise i yogaens ABC på alle planer, fysisk, mentalt og spirituelt. Med kreativitet og humor, som meget tydeligt udspringer fra en stor viden - og erfaring.
D - d'et står for dygtighed og dedikation. Disse to ord er så rigtige omkring dig, både som menneske og underviser. Tak for dygtig faglighed - og for din dedikation til yogaen med gode forklaringer, til mangfoldigheden i din yoga

I  - i'et står selvfølgelig for inderlighed - En meget fin og sjælden evne, som du mestrer, krydret med din sødme og autentiske begejstring"
Vibeke Rosenvinge

 

"Det er så givende at komme hos dig, du er afvekslende i din yogapraksis, og du er god til at guide ind i øvelserne, du er meget inspirerende for mig. Jeg nyder at træde ind i dit dejlige lokale, hvor roen bare kommer en i møde."
Lisbeth Hybel Fønsskov

"Jeg føler at du magter at få mig til at åbne op og nyde den velvære, yogaen giver. Den måde du guider øvelserne på, er helt fantastisk, og hvorfor nu det? Jo - det er dit rolige tempo, din behagelige stemmeføring og den måde du tager hensyn til dine elever på. Man skal bare lytte til dine tydelige og korrekte instruktioner. Det gør, at man kan fordybe sig i øvelserne. Du forstår at variere din undervisning og også at fokusere på kroppens forskellige områder.
Samtidigt er du et positivt, roligt og empatisk menneske med et godt og smittende humør. Du har øje for det enkelte menneske, er god til at støtte og evt korrigere bevægelserne, hvilket jeg personligt er glad for.
En yogalektion hos dig ender altid ud i at man går derfra med godt humør, ro i sindet og velvære i kroppen."

Lene Mahl


 

 

Links til samarbejdspartnere
..eller bare sider jeg gerne vil anbefale