OBS

Hvis dette vækker din interesse, så send mig en mail hurtigst muligt på ida@idasyoga.dk

Yoga i Frankrig - Vil du med?

Yoga og Vandring i Sydfrankrig - Træk stikket for en stund

Turen i marts 2020 er udsolgt.
Hvis du er interesseret i en rejse som denne så skriv eller ring til mig for yderligere oplysninger.

Vi flyver til Nice og lejer biler der. Der er ca. 120 km. Fra Nice til Cotignac.
Vi skal bo på Les 4 Moulins, 1565 Ancien Chemin de Salernes.
Et pragtfuldt sted, en perle i det sydfranske provence. Dette dejlige sted har en fredfyldt beliggenhed med udsigt over det bjergerige Provencelandskab. Der er massevis af overdækkede såvel som åbne terasser og flere fællesrum.. To unikke swimmingpools, med tilhørende poolhouse, tennisbane, ude og inde køkkener, der gør det muligt at lave mad sammen.

En have med massevis af oliventræeer, palmer, roser og lavendel og vildtvoksende krydderurter.

Vi vil dykke ind i Yogaens dybe ro og blide stræk, hvor vi både arbejder med yin og yang yoga. Med minimum 10-12 timers yoga. Vi satser på at vejret er med os og der også bliver tid til at komme ud at vandre.

Du skal være indstille på at bo på deleværelse, og der vil blive lavet madgrupper. Så alle der er med på dette retreat vil være en del af madlavningen og det praktiske i forhold til måltiderne, så som indkøb, madlavning og oprydning.

Vi skal bo i en lille by der hedder Cotignac med ca. 2500 inbyggere. Byen er særdeles hyggelig og indbydende og har flere gode cafeer og madsteder.

Tanken er at nærmest alle måltider bliver lavet på Les 4 Moulins om ikke andet bliver aftalt. Der er også en lokal pizza mand der gerne kommer og laver pizza til os, om dette skulle være et ønske.

Praktisk

Ring for nærmere information