Galleri

Reception Idas Hus 

Idas Hus - Et sted lige midt i centrum, kun et par minutter fra bane gården, handelslivet og cafeerne.
En oase for dig der elsker at gå mere i dybden med din krop, dit sind din kreativitet.
Vi har skabt et sted hvor rammerne symboliserer ro og afslapning, hvor du kan tage en pause fra hverdage og bare være.
Min ambition med Idas Hus er at inspirere dig til at sætte bremsen i og til at prioritere tid til dig selv og dinkrop,hverdag.
Jeg håber, ligesom alle dem der er tilknyttet huset i dag, at du vil opleve velvære, øget kropsbevidsthed, indre balance og ikke mindst RO, samt at holde stress, smerter og skavanker på afstand.
Huset rummer en stor bevægelsessal, behandlerrum, en lounge/café og nu også en butik for brugerne af huset.

Færøerne 23

For sjette gang - endnu en 5 dages yogarejse gennemført, med 12 timers yoga, morgen yoga og eftermiddag eller aften yoga. 

Færøerne - ubeskrivelige og helt magisk endnu engang.
Alle indtryk som kører om kap, for at tage deres velfortjente plads i ens krop, hjerte og bevidsthed. Vejret var af det allerbedste og vi fik tid til at nyde naturen på sin bedste vis både nært og fjernt, på land og til fjords, og i fjeldetoppene.
Vi fik set en masse kulturelt, kunst, kirker, korsang og gourme i forskellige afkroge.
Der blev også badet i det dejlige Atlanterhav. 
 
Også denne gang boede vi på Hotel Færøerne - Hotellet er helt fantastisk og beliggenheden er helt unik. Hotellet har sin egen yogasal og det har sin fordel når man starter dagen med morgenyoga, og de glade yoganister nød det i fulde drag. 

Færøerne 22

For femte gang - og på smukkeste vis viste Færøerne sig igen fra sin allerbedste side. En bobbel af velvære, fordybelse og ro.
Med 17 skønne yogier fik vi denne gang oplevelsen af at bo på Hotel Færøerne, som også var rammen omkring vores yoga. Det var helt fantastisk at få muligheden at starte yogaen ved morgengry . 

I den vildeste natur, med den bløde mos og de høje fjelde og den lysende blå himmel blev hver en celle i kroppene vækket, lungerne og hjertet blev motioneret.
Ca. 80.000 skridt, 12 timers yoga og mere end 100.000 åndedrag på disse fem fantastiske dage med de skønneste mennesker. 

Færøerne 2019

Endnu en 5 dages rejse der bestod af 14 timers yoga i alle afskygninger, og godt 30 km tilbagelagt vandring på bjergtinder, fjelde og cityhiking med frisk luft, fascinerende tåger, solrige dale, græssede får, rislende bække, brusende vandfald og vind i håret. 
I hundredevis af dybe vejtrækninger der har gjort plads til os selv - og spandevis af latter og smil. 

Færøerne 2018

Færøerne- ubeskriveligt og helt Magisk.
Yoga og vandring på mageløse grønne Færøerne, hvor de vidunderlige indtryk kører om kap, for at tage deres velfortjente plads i ens krop, hjerte og bevidsthed. 

Færøerne 2017

Endnu engang et vellykket retreat i Tórshavn, hvor 13 skønne kvinder valgte at rejse og modtage 14 timers yoga og vandring.
Denne gang boede vi alle samme sted, nemlig på “Hotel Havn” og det var fantastisk. Stedet har en fantastisk beliggenhed lige i centrum.

Færøerne 2015

Deltagerne var fordelt på 2 addresser.
Undervisningen foregik i den smukke træ iglo midt i Tórshavn. 
13 skønne kvinder havde tilmeldt sig dette retreat på 20 timer yoga ud over en naturoplevelser til Kirkjubø

Reception 2015

Så blev de nye lokaler fejret med reception den 29/5 2015
De nye fine lokaler i Kattesundet 2 deler jeg med terapeuterne Maja Nusbaum og Gitte Grøndahl.

Fremover er det her alle mine yogahold bor.. :-)