Udtalelser

"Du skaber det skønneste rum og nærer alle sanser.
Tak for din inspiration til livets små nydelser og god yoga for krop og sjæl"
Annette Juul 

"Tak for dig, din gode Yin Yoga og hvor fantastisk du er for at være omkring os.
Tusind tak for en uforglemmelig  tur.
Tak for den måde du fik hele opholdet til at gå op i en højere enhed for os alle.
Tak for din opmærksomhed på, at alle skulle føle os godt tilpas og hver især få øje på de mange muligheder på øerne. Og det lykkedes fuldt ud.
Vi ser med glæde frem til muligheden for at deltage igen."
Lars og Susanne

"Så blev det min 5 yogatur til Færøerne sammen med dig og en masse skønne mennesker, kvinder og mænd.
Din måde at undervise på, din rolige stemme, dit rolige sind, din måde at forfine øvelserne på, det giver så uendelig meget til min krop & sjæl.
At ligge på yogamåtten og blive guidet af dig- det er tæt på, at være det bedste jeg ved.
Alting føles bare lettere bagefter. Tør slet ikke tænke på, hvordan min krop ville have det uden din yoga. Og sammen med al den helt igennem fantastiske Færøerske natur,  ja så bliver det ikke bedre.
Tak Ida."
Nina Lund

 

"Det er en kæmpe glæde at komme til dine timer. Det er på et meget højt niveau med dine instruktioner, forklaringer og hele stemningen."
De bedste hilsener
Rikke

"En bobbel af velvære, fordybelse og ro i din yoga. Den vildeste natur med blød mos, de høje fjelde, den lysende himmel og det lille lam der kom på besøg lige uden for værelses terassen.
Yogaen har sagt hej i hver en krog af min krop -sluppet spændinger og givet plads til den extra sårbarhed der bor i mig i øjeblikket."
Lisbeth

"Tak for dig. Jeg nyder din yoga i fulde drag i hverdagene, og har lyst til meget mere. Denne tur (Yoga retreat Færøerne 2017) får en helt særlig plads i mit hjerte. Den fuldstændig fantastiske natur og vandretur - opfylder alle forventninger. Dejlig emennesker - skønt selskab og din bedårende yoga - det gør jeg gerne igen.
Tak."
Pia Gundestrup

 

"En klog yogaunderviser (Chunck Miller) har sagt: "Go to your comforzone + 3% more - without violence" og behold "Beginners Mind".
Ida, du giver os til hverdag en undervisning, der er utrolig inspirerende og kompetent. I dette retreat (Yoga retreat Færøerne 2017) har du givet os "det bedste af det bedste". Vist os Færøerne og ført os længere ind i din gode yoga. Det har været skønne dage.
De grønne fjelde sidder på min nethinde, og jeg vil gerne sige dig stor tak for at du har gjort denne tur mulig."
Bodil Krog Rasmussen

"Jeg lider meget af svimmelhed og har perioder hvor jeg er meget generet heraf.
Torsdag til morgenyogaen skulle vi bl.a. trykke/massere ørerne. Du fortalte at det var godt at gøre hvis man led af svimmelhed - og det gav rigtig god mening for mig - for øremassagen gjorde mega ondt. Men jeg kunne simpelthen mærke at massagen lettede på min svimmelhed. Så jeg har masseret og trykket ører hver dag siden og ørerne er ikke så ømme længere og min svimmelhed er næsten væk! Så TAK for den øvelse - den er nu fast på mit program."
Birgit Pedersen

 

"Jeg har deltaget i yogaundervisning hos Ida i snart 5 år.
Det er en del af mit liv som jeg nødigt vil undvære. Idas ro og fine måde at kommunikere på gør, at jeg føler mig glad og veltilpas, også selvom min krop til tider udfordres af øvelserne.
Yoga hos Ida har givet mig en ny kropsbevidsthed og påvirker min tankegang i positiv og bevidsthedsudvidende retning. Stemningen i undervisningen er præget af nærvær og respekt for den enkelte deltager. Jeg oplever at Ida er eet med sin yoga og sin undervisning."
Grethe Sommer

"Yoga hos Ida, er en særlig stund hvor du i en tillidsfuld  atmosfære bliver guidet gennem øvelser, som alle har stor betydning for din fysiske og psykiske velvære.
Ida kalder det "din yoga"....for mig betyder det, at jeg kun gør det min krop vil og kan og at jeg oplever stor personlig tilfredshed og velvære efter hver gang."
Sissel Gregersen
 
"Din undervisning er helt fantastisk.
Jeg har virkelig fundet glæden ved yoga gennem din undervisning.
Du er overraskende, rolig, autentisk, meget dygtig.
Du har en evne til at får alle med, du opfordre os altid til at mærke efter og ikke overskride vores egne grænser, hvilket ofte medfører at jeg kan mere end jeg selv tror jeg kan.
Din stemme går lige ind, den blid og udfordrende på samme tid. Du fornyer dig hele tiden, der er ikke to yogalektioner der er ens hos dig. Jeg forlader altid yogalokalet med fornyet energi og lyst til at komme igen."
Charlotte Anker