Lidt om mig...

Mit navn er Ida Heinadóttir Heinesen og jeg kommer fra Færøerne, hvor jeg også boede de første 30 år i mit liv. En skøn tid, et dejligt sted at vokse op som barn, hvor der var tryghed, og den fantastiske natur, møde kendte ansigter, hilse på og gå videre. Stedet hvor også mine tre fantastiske, skønne børn er født, som i dag er voksne og godt på vej ud i livets udfordringer.
Jeg kom til Danmark i 2001 og elsker dette smukke land og de mennesker jeg her omgås, samt de venskaber jeg har knyttet her.  

Jeg har kendt til yoga gennem de sidste 14 år.
Jeg startede med selv med at gå til yoga og det vækkede så meget i mig at jeg fik lysten til at dykke dybere ned i emnet, og hvad det mere kunne ud over det fysiske.
Igennem mine uddannelser opstod lysten mere og mere til at formidle yogaen, at nå ud til så mange som muligt så de også kan mærke på egen krop og sind hvad yoga er. 

Jeg blev nysgerrig efter at lære mig selv bedre at kende og finde ud af hvem jeg egentlig er. At skabe balance både fysisk og mentalt. at mærke naturlig balance ved hjælp af korrekt åndedræt, mental træning, mediation og sund kost. Her blev yoga mit stærkeste værktøj. 

Ida Heinadóttir Heinesen

Eksamineret Hatha Yogalærer hos Art Yoga
Uddannet Skakti Yoga lærer hos Laila Tórsheim som er en videruddannelse hvor jeg har specialiseret mig i kvinder, specielt den feminine del, cyklus og overgangsalder.
Uddannet Yin Yoga lærer
hos Sattva Yoga af Mari Nordstrøm
Uddannet Organ Yoga Terapeut hos Louise Bruun akademiet
Uddannet Yin Power Yoga lærer hos Kristine Marie Rost

 

Kurser og Workshop
Britt Søndergaard meditativ yoga

Lotte Paarup Åndedrættet er motoren
Kilden Valby med Mette Koivusalo Yoga, meditation og livstil
Workshop`s hos Birgitte Gorm
Simon Krohn Workshop`s Yoga og filosofien 
Ulla Upma Kaur Steen Workshop`s og reatreat