Organisering af rejserne

Jeg står kun for at arrangere selve yogakurset, du skal selv købe din flybillet og booke overnatning

Tilmeld dig allerede nu turen i 2024. 

 

Vi kan anbefale at du besøger
Mykines (afhængigt af vejret).
Mykines er Færøernes vestligste ø og er for mange et "must see". Det er især det rige fugleliv og den særprægede vandretur ud til Mykinesholmen, som trækker.
Her har du rig mulighed for at komme helt tæt på de utallige søpapegøjer der sidder i fjeldskråningen og ud på holmens spids er der en fantastisk udsigt til Færøernes eneste sule koloni. Eller en tur til "Fyri Vestan" og hvis vejret tillader det, så kan man se Færøernes sydligste ø "Syderø".

Yoga på Færøerne

Turen i 2025 er åben for tilmelding.

Datoer følger snarest.

For syvende gang planlægger jeg et af de meget populære retreats på Færøerne.
Retreatet indeholder grundig guidning igennem flere timer med Hatha, Yin Power og Yin Yoga. 

10-12 timers yoga fordelt på 5 dage.

Har du lyst til at komme mere i dybden med din yogatræning, fordybe dig og få mere indsigt i åndedræts og afspændingsteknikker, eller er det ord som velvære, ro, mere overskud til din hverdag eller fordybelse der giver dig lysten til at deltage, så er dette yogaretreat lige noget for dig. 

Eller som jeg hører fra så mange “jeg trænger til en pause, en pause hvor der kun er fokus på mig” så kom med, giv dig selv den selvkærlighed.

Et yoga-retreat kan oversættes til en rejse, hvor fokus er at styrke krop og sind gennem yogaen. At få skuldrene ned, bedre bevægelighed i hofter og ankler og lade hverdagens trængsel og larm glide ud.

I  yoga tager du fat i kroppens fysiske handlemønstre - Du bryder dårlige vaner, og bliver bedre til at tage kroppens signaler alvorligt, som ellers kan medføre en række gener såsom søvnbesvær, nedsat koncentrationsevne, stress, depression, angst eller manglende afslapning m.m.

Denne gang har jeg sat en ekstra dag på, for at der er mere tid, ro og pauser. Om du så vælger at gå ned i byen, se de smukke kirker, cafeer, strik og uld butikker eller den Færøerske kunst,  ja så er det det du har brug for eller foretrækker. Jeg vil anbefale begge dele.

Timerne bliver fordelt til en morgenpraksis og en eftermiddag eller aftenpraksis. 

De andre år har en vandretur kombineret med yoga også været helt fantastisk.
Her er der også rige muligheder for at se Færøernes fjelde, hav og himmel samt det rige dyreliv. Der er mulighed for at booke ture igennem turistkontoret. 

Du skal selv sørge for rejsen, overnatningen og forplejningen. Jeg sørger for yogaen og den foregår på  Hotel Færøerne der ligger på toppen af Tórshavn. 

Det tager ca. 20 minutter at gå fra Hotellet og ned til centrum, lidt længere tilbage igen, da det går mere opad. Stien ligger meget smukt og idyllisk.
Det er Byparken i Tórshavn, hvor der også befinder sig en række skulptur som tilhører det Færøernes Kunstmuseum. Også den arkitektonisk værdifulde katolske St. Mariekirke befinder sig i udkanten af parken.

En bæk gennemstrømmer parken, og i dammen er der mange forskellige andearter. 

 

Pris

Yogaen
(ialt sammenlagt 10-12 timer ) betales direkte til Ida`s Yoga  
Kr 2.600,- via MobilePay
(der tages forbehold for prisændringer)

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål vedrørende turen.


Af erfaring ved jeg at det kan gå hurtigt med tilmeldingerne, så vent ikke for længe.


-Skulle turen blive aflyst grundet manglende tilslutning eller en epidemi vil det indbetalte beløb for yogaen refunderes. 


Tilmelding
Der er bindende tilmelding. 
Ved afbud frem til 2 mdr før afrejse refunderes halvdelen af det indbetalte beløb.
Ved afbud senere end 2 mdr før afrejse refunderes ikke.

Depositum på 1000,- kr 
Indbetales ved tilmelding 

Restbeløbet 1400,- kr
indbetales senest 14 dage før afrejse.