Yoga Færøerne 2022

For femte gang - og på smukkeste vis viste Færøerne sig igen fra sin allerbedste side. En bobbel af velvære, fordybelse og ro.
Med 17 skønne yogier fik vi denne gang oplevelsen af at bo på Hotel Færøerne, som også var rammen omkring vores yoga. Det var helt fantastisk at få muligheden at starte yogaen ved morgengry . 

I den vildeste natur, med den bløde mos og de høje fjelde og den lysende blå himmel blev hver en celle i kroppene vækket, lungerne og hjertet blev motioneret.
Ca. 80.000 skridt, 12 timers yoga og mere end 100.000 åndedrag på disse fem fantastiske dage med de skønneste mennesker. 

Yoga Færøerne 2019

Endnu en 5 dages rejse der bestod af 14 timers yoga, i alle afskygninger, og godt 30 km tilbagelagt vandring på bjergtinder, fjelde og cityhiking med frisk luft, fascinerende tåger, solrige dale, græssede får, rislende bække, brusende vandfald og vind i håret. 
I hundredevis af dybe vejtrækninger der har gjort plads til os selv - og spandevis af latter og smil. 

Yoga på Færøerne 2018

Færøerne- ubeskriveligt og helt Magisk.
Yoga og vandring på mageløse grønne Færøerne, hvor de vidunderlige indtryk kører om kap, for at tage deres velfortjente plads i ens krop, hjerte og bevidsthed.  

Yoga på Færøerne 2017

Endnu engang et vellykket retreat i Tórshavn, hvor 13 skønne kvinder valgte at rejse med mig og modtage 14 timers yoga og vandring. Denne gang boede vi alle samme sted, nemlig på “Hotel Havn” og det var fantastisk. Stedet har en fantastisk beliggenhed lige i centrum.

Yoga på Færøerne 2015

Deltagerne var fordelt på 2 addresser. Undervisningen foregik i den smukke træ iglo midt i Tórshavn. 
13 skønne kvinder havde tilmeldt sig dette retreat på 20 timer yoga ud over en naturoplevelser til Kirkjubø

Reception

Så blev de nye lokaler fejret med reception den 29/5 2015
De nye fine lokaler i Kattesundet 2 deler jeg med terapeuterne Maja Nusbaum og Gitte Grøndahl.

Fremover er det her alle mine yogahold bor.. :-)