Uddannelse

Eksamineret Hatha Yogalærer hos Art Yoga
Uddannet Skakti Yoga lærer hos Laila Tórsheim som er en videreuddannelse hvor jeg har specialiseret mig i kvinder, specielt den feminine del, cyklus og overgangsalder.
Uddannet Yin Yoga lærer hos Sattva Yoga af Mari Nordstrøm
Uddannet Organ Yoga Terapeut hos Louise Bruun akademiet
Uddannet Yin Power Yoga lærer hos Kristine Marie Rost
Uddannet Sanselig Yin Yoga hos Anne Konsalves som indeholder Meidianlære, de 5 elementer, yin/yang, funktionel anatomi, Yin Yoga stillinger, embodiment, pranayama, yoga nidra m.m

 

KURSER OG WORKSHOPS
Anne Dorthe Nygaard Bertelsen Anatomi for yogalærere
Britt Søndergaard meditativ yoga
Lotte Paarup Åndedrættet er motoren
Kilden Valby med Mette Koivusalo Yoga, meditation og livstil
Workshop`s hos Birgitte Gorm
Simon Krohn Workshop`s Yoga og filosofien 
Ulla Upma Kaur Steen Workshop`s og reatreat 

 

Om mig...
Mit navn er Ida Heinadóttir Heinesen og jeg kommer fra Færøerne, hvor jeg også boede de første 30 år i mit liv. En skøn tid, et dejligt sted at vokse op som barn, hvor der var tryghed, og den fantastiske natur, møde kendte ansigter, hilse på og gå videre. Stedet hvor også mine tre fantastiske, skønne børn er født. De er i dag er voksne og godt på vej ud i livets udfordringer.

Jeg kom til Danmark i 2001 og elsker dette smukke land og de mennesker jeg her omgås, samt de venskaber jeg har knyttet her.  

Jeg har undervist i yoga gennem de sidste 14 år og har selv dyrket yoga de sidste 20 år.

Da jeg selv startede med at gå til yoga vækkede det så meget i mig, at jeg fik lysten til at dykke dybere ned i emnet, og undersøge hvad mere det  kunne, ud over det fysiske.
Igennem mine uddannelser opstod mere og mere lysten til at formidle yoga, til at nå ud til så mange som muligt så de også kan mærke på egen krop og sind hvad yoga er. 

Jeg blev nysgerrig efter at lære mig selv bedre at kende og finde ud af hvem jeg egentlig er. At skabe balance både fysisk og mentalt. at mærke naturlig balance ved hjælp af korrekt åndedræt, mental træning, mediation og sund kost.
Her blev yoga mit stærkeste værktøj.