Workshop

Yin Yoga - Mød dig selv i stilheden  v/Anne Goncalves

Den 24. August kl 10.00-13.00 i Idas Hus
Pris kr. 400,-

I anledning af at Anne Goncalves nye bog "Yin Yoga – Mød dig selv i stilheden"udkommer til august 2024, afholder Anne en række workshops rundt omkring i landet, hvor du kan få mulighed for at lave en masse skøn sanselig Yin Yoga, samt købe bogen. 


Yin yoga er stille, meditativ yoga med fokus på at slappe dybt af i krop/sind og skabe et frit flow af energi i kroppen. Sanselig Yin Yoga kombinerer klassisk yin yoga og den kinesiske visdomstradition med elementer fra bl.a. embodied yoga og somatics.
På denne workshop kan du udforske din krops indre landskab - ikke kun knogler, muskler og bindevæv, men også organer, væv, celler, og væsker - samt Qi.

Gennem blide og sanselige bevægelser skaber du åbenhed i din fysiske krop, hvilket giver plads til at stilne tankerne, berolige nervesystemet og lade sjælen guide dig på en dyb indre rejse.

Når du åbner op for kroppen og fordyber dig i stilhed, skaber du plads til at sanse dit indre og udforske alt, hvad du er.

På denne 3-timers workshop vil du blive introduceret til Sanselig Yin Yoga samt få indsigt i baggrunden for yin yoga: taoistisk filosofi, yin/yang-teori, de fem elementer og kroppens energibaner.

Alle er velkomne, uanset erfaring med yoga.


Om Anne Goncalves:


Anne er yogalærer og forfatter til bogen Yoga mod stress, samt bogen Yin Yoga – Mød dig selv i stilheden, som udkommer til august 2024. 


Anne har mere end 20 års erfaring indenfor yoga og adskillige uddannelser bag sig og studerer i dag klassisk kinesisk medicin og akupunktur. Hun har igennem de sidste 5 år selv uddannet over 400 yogalærere på sine yogauddannelser. 

Siden 2005 har Anne praktiseret og undervist i yin yoga, med en særlig vægt på embodiment - en blød og sanselig tilgang, der skaber rum og frihed i krop og sind.